Elaboración de bloques nutricionales y evaluación de la resistencia

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

Resumen

Nutritional blocks containing 10% urea, 10% calcium phosphate, 7.5% calcium oxide, 2.5% calcium sulfate, 10% bran, and l 0% cotton paste, were modified by addition ofthe following ingredients: Formula 1 - 25 % bentonite, 15% molasses and 10% salt; Fonnula 2 - 40% sodium bentonite and 10% salt; Fonnula 3 - 30% sodium bentonite and 20% salt; and Fonnula 4- 50% salt. The resistance ofeach ofthe fourblocks was measured. Fonnulas 1, 2 and 3 averaged an acceptable 86.5 kg/cm2 (P<0.01 ), while Fonnula 4 was unacceptable at (l 9.1 kg/cm2).

Título traducido de la contribuciónDevelopment of nutritional blocks and evaluation of the resistance
Idioma originalEspañol
Páginas (desde-hasta)163-166
Número de páginas4
PublicaciónRevista de Investigaciones Veterinarias del Peru
Volumen11
N.º2
EstadoPublicada - 2000
Publicado de forma externa

Nota bibliográfica

Publisher Copyright:
© 2000 Universidad Nacional Mayor de San Marcos. All rights reserved.

Palabras clave

  • Nutritional block
  • Resistance

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Elaboración de bloques nutricionales y evaluación de la resistencia'. En conjunto forman una huella única.

Citar esto