Identification of Mycoplasma hyopneumoniae in slaughterhouse pigs

O. Cecilia Huallanca, Ch Armando Hung, M. Norma Noe, A. Francisco Suárez

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

Resumen

© 2001 Universidad Nacional Mayor de San Marcos. All rights reserved. Pigs from 7 well managed commercial farms were studied in order to detect the presence of Mycoplasma hyopneumoniae antibodies. Blood samples were collected at slaughter from 370 apparently normal, 17 to 20 week old unvaccinated pigs, and an ELISA test was used to detect Mycoplasma hyopneumoniae antibodies. A total of 45 pigs (12%), distributed in ali 7 farms, tested positive.
Idioma originalInglés estadounidense
Páginas (desde-hasta)122-124
Número de páginas3
PublicaciónRevista de Investigaciones Veterinarias del Peru
EstadoPublicada - 1 ene. 2001

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Identification of Mycoplasma hyopneumoniae in slaughterhouse pigs'. En conjunto forman una huella única.

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